sveti naum

Регион

Вучиќ од манастирот Свети Наум во Охрид: Местото каде е создадена кирилицата

А1он
Претседателот на Република Србија со лидерите на земјите од Западен Балкан го посети манастирот Свети Наум, по Самитот Отворен Балкан. View this post on Instagram
Македонија

Предложени мерки за поголема безбедност на критични места на регионалниот пат од Охрид кон Свети Наум

А1он
Запоголема безбедност на учесниците во сообраќајот на патот што од Охрид води кон плажите на источниот брег на Охридското Езеро, на самиот излез од градот,