svedska nato

Свет

Унгарскиот парламент не гласаше за прием на Шведска во НАТО на вонредната седница, свикана на иницијатива на опозицијата

А1он
Како што се наведува, немало доволно гласови за усвојување на дневниот ред, во кој пратениците од опозицијата предложиле да се вклучи и прашањето за влез