suspendirani

Спорт

Седум тенисери се суспендирани поради местење натпревари

А1он
Тениските власти и Меѓународната агенција за тениски интегритет суспендираа дури седум играчи поради местење натпревари. Суспендираните биле поврзани со „магнатот од местење натпревари“ Григор Саркисјан,