sudski budzetski sovet

Македонија

Судската администрација протестира против одлуките на Судскиот буџетски совет

А1он
Судската администрација во сите судови низ државата денеска протестираше против одлуките на Судскиот буџетски совет, кои се однесуваат на нерамномерното зголемување на додатоците на плата