strajk vo ucilista

Регион

Косовските родители бараат штрајкот во основното образование да се забрани со закон

А1он
Родителскиот совет на Косово повика денеска враќање на нормалноста и подобрување на квалитетот во образованието, како и забрана со закон на штрајковите во основните училишта,