stedaci

Македонија

ВИДЕО: Протест на оштетените од Еуростандард: Вратете ни ги парите и расветлете го криминалот во банката

Габриела Димковиќ-Мишевска
„Вратете ги парите“, Лопови, лопови“, „Која е следна банка“, „Даваме кредити без покритие“ – ова беа само дел од паролите кои ги извикуваа револтираните оштетени
Економија

Штедачите од „Еуростандард банка“ бараат државата да ги обесштети и да ги испита можните малверзации

А1он
„Пропаѓањето на Еуростандард Банка или црната за нас среда, 12 август, не остави без нашите лични парични средства. Се работи за цели семејства кои се