startap

Економија

(ВИДЕО) Николиќ: Државата треба да ги олесни административните процедури, за оние што решаваат да почнат сопствен бизнис

А1он
Државата треба да биде присутна, но не да става насоки, туку да ги олесни административните процедури, за нашите нови национални херои, а тоа се луѓето
Економија

Информативна сесија за започнување сопствен бизнис и поддршка на мали и средни претријатија, старт-ап и спин-оф компании

А1он
Во Иновативниот центар на Факултетот за електротехника и информатички технологии денеска ќе биде одржана информативна сесија за можности за започнување на сопствен бизнис и поддршка
Економија

Македонските стартап компании ќе се претстават пред германската индустрија

А1он
Македонски стартап компании ќе може да ги претстават своите идеи пред германсаката индустрија. Своите идеи во Скопје ќе ги презентираат пред главниот оперативен директор на