staro zelezo

Македонија

Запленети возила на дрвокрадци се продаваат како старо железо

А1он
Агенцијата за управување со одземен имот на јавна лицитација како старо железо продаде 267 запленети стари возила и 117 запрежни коли без употреблива вредност за