sportski kacuvaci

Спорт

Спортски качувачи се натпреваруваа по карпата на Демиркаписка клисура

А1он
Спортски качувачи се натпреваруваа вчера по карпата на Демиркаписка клисура. Станува збор за зимско движење по карпа со алатки за качување по мраз. Организатори на