socijalni zgradi

Економија

Бочварски: Го распишавме јавниот повик за распределба на социјалната зграда во Свети Николе

А1он
Министерството за транспорт и врски денеска го објави јавниот оглас за распределба на 48 станови во социјалната зграда во Свети Николе. Јавниот повик трае 30
Економија

Бочварски: Од почетокот на 2023 година ќе распределиме 34 социјални станови во Кочани

А1он
Минстерот Бочварски денеска беше во увид на изградба на социјалната зграда во Кочани, каде се градат 34 социјални станови. Тој очекува зградата да биде готова