socijalna mreza

Свет

Фејсбук со појасни правила за употреба на личните податоци на барање на ЕУ

А1он
На барање на Европската Комисија и на националните власти задолжени за заштита на потрошувачите во ЕУ, Фејсбук ќе воведе измени во своите правила и начинот