smetkis

Македонија

Анѓушев: Со отписот на стари долгови за струја им се помага на граѓаните, а не на компаниите

Со најавената мерка за отпис на стари долгови за потрошена електрична енергија нема да има никаква помош кон компаниите, туку само кон граѓаните кои имаат