slobodno vreme

Македонија

Во просек спиеме по девет часа на ден, а половина од слободното време ни оди на гледање телевизија

А1он
Најголем дел од времето во денот македонските граѓани го поминуваат во спиење, а речиси половина од слободното време го поминуваат во гледање телевизија. Најзафатени се