skupi levski

Македонија

ВИДЕО: Нова снимка од дивеењето на бугарските навивачи

А1он
Нова снимка од Градскиот стадион пред натправарот Шкупи Левски Софија во Скопје, покажува дека бугарските навивачи биле насилни кон полицијата. Тие фрлаат со метални шипки,