Siljanovska Gordana

Македонија

Силјановска од Охрид: Може да смените облека, но татковината – не, прашањето за името не е затворено

Кристијан Ландов
Со силни овации и извикувања „Македонија, Македонија“ симпатизерите и членовите на ВМРО-ДПМНЕ ја поздравија кандидатката за претседател, Гордана Силјановска Давкова на првиот митинг во Охрид