silegov

Македонија

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Како Шилегов купил накит и луксузни часовници вредни 130 илјади евра?

А1он
„Петре Шилегов очигледно решил да молчи за неговите скандали, го нема да даде одговори за закупнината од 700 евра за имот кои не постои, го