shapka

Македонија

Фекални бактерии во водата за пиење на Шапка и Пелистер, никој не презема ништо

А1он
Водата за пиење на туристичкиот центар Попова Шапка е загадена, покажуваат последните испитувања на Центарот за јавно здравје Тетово. Од таму истакнуваат дека загадувањето е