risto siskov

Култура

Во Струмица утре почнува Фестивалот на камерен театар „Ристо Шишков“

А1он
Во Струмица утре со изложба „ФКТ низ објективот на Сречко Гунчев“ и со претставата на Националниот театар на Косово „Коските што доцна доаѓаат“ од Теки