recepti

Македонија

По пауза од еден ден, повторно се издаваат електорнските рецепти, прекината била врската меѓу „Мој термин“ и Фондот за здравство

А1он
Конекцијата меѓу Мој Термин и фондот за здравство била во прекин и затоа настанал проблем во реализација на рецептите што ги пропишуваат матичните лекари информираат