rebrendiranje

Економија

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална QinshiftAcademy

А1он
Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавуседукативен и развоен центарстанува QinshiftAcademy. Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и