sivus

Економија

Сеавус едукативниот и развоен центар се ребрендира во глобална QinshiftAcademy

А1он
Македонскиот број еден бренд за едукација Сеавуседукативен и развоен центарстанува QinshiftAcademy. Академијата ќе ги соедини домашните практики со светските стандарди во ИТ, дигиталните комуникации и
Економија

(ИНТЕРВЈУ) Игор Лештар: Со стратешки партнер како „Арикома“ го носиме „Сеавус“ на следното ниво на развој

Мери Јордановска
На почетокот на декември една од најуспешните компании во ИКТ-секторот во нашата земја, „Сеавус“, ја купи нaјголемиот ИКТ-холдинг во Чешка, Групацијата Арикома, која е дел
Економија

Групацијата АРИКОМА ја купува компанијата „Сеавус“

А1он
Претставниците на Групацијата АРИКОМА (ARICOMA), која е дел од чешката Групација ККЦГ (KKCG) на Карел Комарек, најавуваат значаен чекор поврзан со меѓународната експанзија на компанијата.
Македонија

Отворен ден на коработење во Сеавус Инкубатор

А1он
Утре, 9 јуни, со почеток од 12:00 часот, „Сеавус Инкубатор“ заедно „Фанки коворкинг комјунити“ организираат заедничко работење (co-working) во просториите на инкубаторот во Скопје. Имено,