rajski park

Македонија

(ВИДЕО) Советниците од опозицијата бараат да не се гради „Рајскиот парк“, Коневски тврди дека не може да се направи пренамена на парите

А1он
Советниците од опозицијата во Општина Аеродром на денешната седница побараа наместо да се гради „Рајски парк“ во Ново Лисиче, парите да бидат искористени за приоритетни