psiholog

Македонија

(ВИДЕО) Психолог Хаџиванова: Жртвите на сексуално насилство молчат долго од страв или срам

Ана Василевска
Скандалот што ја тресе соседна Србија, а се однесува на жртвите на професорот по глума Мика Алексиќ, повторно ја актуелизираа темата за сексулано насилство врз
Регион

Српски психолог: Луѓето мора психички да се спремат за долготрајна борба со пандемијата

А1он
Борбата против коронавирусот очигледно ќе биде маратон, како што вели Светската здравствена организација, и затоа мора да бидеме ментално подготвени, изјави психологот и доцент на