prtotesti

Македонија

ВИДЕО: Полицијата не успеа да го спречи боењето на Министерството за финансии

А1он
Полицијата иако ги чуваше сите влезови, сепак не успеа да спречи боење на Министерството за финансии. Дел од групата демонстранти кои успееа да се пробијат