pretsedatelska sesija

Македонија

Иванов: Протестите се израз на криза на лидерството насекаде во светот

А1он
Протестите се израз на криза на лидерството насекаде во светот. Ова го потврдуваат и статистиките, истакна претседателот Ѓорге Иванов во обраќање на претседателската сесија на