postenska industrija

Македонија

Македонија е полна со „диви“ поштари и курири, граѓаните лани двојно повеќе се жалеле

А1он
Од почетокот на 2021 година до Агенцијата за пошти биле поднесени вкупно 30 претставки од корисниците на поштенските услуги, што според директорката на Агенцијата, Билјана
Економија

ССК: Се кочи развојот на поштенската индустрија во земјата

А1он
Изгубените поштенски пратки, пречекорувањето на рокот на достава, застарените трендови за испорка, ќе бидат актуелни и годинава, со оглед на тоа што не се спроведуваат