poloski region

Македонија

Консултативен форум за утврдување на развојните приоритети во Полошкиот плански регион

А1он
Министерството за локална самоуправа со поддршка на Швајцарската агенција за развој и соработка денеска организираше консултативен форум за утврдување на развојните приоритети во Полошкиот плански
Македонија

Се решава проблемот со депонирањето на отпадот во Полошкиот плански регион, со поддршка од швајцарската влада

А1он
Со подршка на швајцарската Влада, денеска во Тетово министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, заедно со министерот за животна средина и просторно планирање, Садула Дураку,