politicki temi

Македонија

(ВИДЕО) Онлајн медиумите и социјалните мрежи се најчест извор на граѓаните на информации за политика

Орце Костов
Социјалните мрежи, односно онлајн медиумите се најчестите извори за информирање на граѓаните со политички теми и теми поврзани со евроинтеграциите, покажаа резултатите на истражувањето на