поликлиника сарај

Македонија

Поликлиника Сарај четири месеци не се пушта во употреба, се чека кадар да се јави на конкурс

Александар Тодески
Четири месеци по завршувањето на изградбата, помпезно најавуваната поликлиника Сарај уште не почнува со работа. Бидејќи се чека на кадар, ниту една од ветените амбуланти: