poker

Спорт

Млад фудбалер го промени спортот и за 40 дена заработи неверојатни 8 милиони евра

А1он
27-годишниот Марио Мозбек се откажа од фудбалот на 22-годишна возраст за да започне да игра покер. Играше за австриските клубови Ст. Полтен и Винер Нојштад.