plivacki maraton

Спорт

Велешкиот пливачки маратон со учество на пливачи од Бугарија, Србија, Косово и Турција

А1он
На езерото „Младост“ денеска ќе се одржи Велешкиот пливачки маратон кој годинава станува меѓународен со учество на пливачи од Бугарија, Србија, Косово и Турција. Натпреварите
Спорт

Втор по ред пливачки маратон од Ксамил, Албанија до Крф, Грција

А1он
Околу 70 пливачи од повеќе земји од светот, како Италија,Велика Британија, Ирска, Франција, Австралија, Грција па дури од Нов Зеланд учествуваа на вториот по ред