planinarski dom

Македонија

Објектот „Даре Џамбаз“ на Водно ќе си остане планинарски дом, вели Јовица Угриновски

А1он
Претседателот на Федерацијата за планинарство на Северна Македонија (ПФСМ), Јовица Угриновски, денес на прес-конференција информираше за спорот со планинарскиот клуб „Бистра“ околу управувањето со планинарскиот