pivovarov

Македонија

Пивоваров: Полиграфска проверка на службениците на границите, како мерка за сузбивање на корупцијата

А1он
Сивата економија почнува на границата, а од спречувањето на корупцијата на граничната линија зависи и опстојувањето на државата. Ако се има предвид дека според проценките