pikado

Спорт

Најголемата зделка во историјата на пикадото: тинејџер ќе стане милионер

А1он
Британецот Лук Литлер потпиша соработка со компанијата Target Darts која произведува пикадо, а британските медиуми овој спонзорски договор го нарекуваат најголем во историјата на пикадото.