perpetum

Македонија

ПЕРПЕТУУМОБИЛЕ СЕКЈУРИТИ е еден од добитниците на престижното признание за Македонски квалитет за 2022 година

А1он
Во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија, а под покровителство на Претседателот Стево Пендаровски, на 23.12.2022 година, со свечен настан беа доделени овогодинешните