pehar

Македонија

В петок марш против политика во фудбалот: преседан е политичка партија да крева пехар како ДУИ во Тетово

Маја Илиевска-Пачемска
В петок попладне на протестен марш ќе излезат граѓани кои не се согласни политиката да се меша со фудбалот. Ќе се маршира од хотел „Русија“