pedagogija

Македонија

Научна трибина: Педагогијата денес и утре

А1он
Институтот за педагогија при Филозофскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, денеска организира научна трибина што традиционално се одржува по повод одбележувањето