patuvanja

Магазин

Иглуто како начин за продолжување на сезоната на тераси во рестораните

А1он
Угостителите ширум светот се борат да ги задржат гостите во оваа корона-криза, особено зимава која доаѓа. Така, вештачките иглуа се сè попопуларни во ова време
Магазин

Сеул ја отвора демилитаризираната зона Панмунѕом за посетители

А1он
Јужна Кореја повторно ќе ја отвори демилитаризираната зона Панмунѕом, каде што туристичките посети беа прекинати повеќе од една година поради свинскиот грип. Како што објави
Магазин

Ермитаж повторно отворен – дневно прима до 4.000 посетители

А1он
Со продолжувањето на работата Ермитаж, најголемиот музеј во Санкт Петербург и цела Русија, што беше затворен поради пандемијата на коронавирусот, почна да прима и до