omm

Македонија

ОММ стана придружен член на Европските млади конзервативци

А1он
Младинската организација на политичката партија Обединети за Македонија (Обединета младина за Македонија), на денешниот редовен конгрес на „Европските млади конзервативци“ беше прифатена како придружен член,