odzaci

Македонија

Град Скопје со два милиони денари ќе го субвенционира чистењето оџаци

А1он
Градот Скопје наскоро ќе објави Јавен повик за субвенционирање на домаќинства и на други субјекти на подрачјето на Град Скопје за чистење оџаци за 2020
Македонија

Нов јавен повик на Град Скопје за субвенции за чистење на оџаците

А1он
Градот Скопје продолжува со доделување субвенции за чистење на оџаците, со цел намалување на загадувањето на амбиентниот воздух. За таа цел Град Скопје го објави