objluba

Видео Македонија

(ВИДЕО) Мајката на обљубеното 13 – годишно девојче: Прво бараа тренерот да се обеси на плоштад, а кога дознаа дека е Благој Пешиќ застанаа да го бранат

Маја Илиевска-Пачемска
По две и пол години поминати во судења, одлагања и притисоци од различни страни, семејството Грбиќ од Кавадарци врз чија 13- го дишна ќерка, тренерот