obedinuvanje

Македонија

Албанските опозициски партии ќе потпишат Декларацијата за обединување

А1он
Декларацијата за обединување на албанските опозициски сили ќе биде потпишана денеска во Скопје. Потписи на декларацијата ќе стават лидерите на Алијанса за Албанците (АА) Арбен