nastani

Македонија

Усвоени препораките за организирање настани во време на пандемија, приватните веселби и натаму забранети

А1он
Владата денеска ги разгледа и прифати општите препораки за организирање на настани кои беа предложени од Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство и