najgolemo nivo

Свет

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

А1он
Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на