mogilata na nepobedenite

Македонија

Вандали уништиле мермерни плочки околу спомениците – Урни во Могилата на непобедените во Прилеп

А1он
Непознати сторители ги откорнале и дел ги искршиле мермерните плочки околу постаментите на спомениците „Урни“ на Могилата на непобедените во Прилеп. Мермерните плочки се откорнати,