mis

Свет

Ја уби девојката што ја порази на изборот за мис

А1он
Дваесетгодишната Бразилка Адјен Матијас која изгуби во финалето на локалниот натпревар за убавина во Карјакики, ја уби победничката Алини Оливеира, а во тоа и помогнале