mis na svetot

Магазин

Мис Украина со тужба против натпреварoт „Мис на светот“ поради дискриминација

А1он
Поранешната Мис на Украина Вероника Дидушенко, која беше исклучена од натпреварувањето за „Мис на светот“ бидејќи е мајка и е разведена, денеска соопшти дека поднела