minister za transport

Македонија

Бочварски: Обврска, одговорност и предизвик е функцијата министер за транспорт и врски

А1он
„Мандатарот и иден премиер, Зоран Заев ми ја укажа огромната чест кога ми ја врачи довербата, но и одговорноста, да бидам кандидат за министер за