mijalkov saso mijalkov

Македонија

Службеник од УБК пробал да влезе со нож на пресудата за Мијалков

Осудениот Владимир Варелов на рочиштето на кое е изречена пресудата за случајот „Таргет-Тврдина“ се обидел да внесе нож во судница. Намерата на Варелов била откриена