meziti

Македонија

Јашар-бег и Хасан Приштина нови имиња на училишта во Чаир

А1он
И официјално, училиштата „Јане Сандански“ и „Цветан Димов“,во Чаир добија албански имиња Министерот за образование Абдулаќим Адеми, стави потпис на одлуките за измени на статутите